top of page
WhatsApp Image 2021-07-29 at 21.34.38.jpeg

I have the choice is een online plek waar jongeren uitwisselen over hun keuzes in deze uitdagende tijd.

 wie we zijn, wat we doen 

 en waar we voor gaan 

De wereld lijkt de pedalen soms kwijt. Corona, klimaat, polarisatie, ... Hoe je evenwicht vinden en hervinden in een doldraaiende wereld?


Vraag je je ook af welke toekomst voor ons ligt? De toekomst maken we vandaag. Als je gaat staan voor wat je belangrijk vindt, je eigen keuzes, dan kan er iets verschuiven in een positieve richting.

 

De stem die je als jongere laat horen en de stappen die je zet, maken een belangrijk verschil. 

 Deel jouw keuze.  

 

Door elkaar te inspireren, staan we sterker. Je kan hier een video, tekst of beeld posten. Of post op sociale media met #ihavethechoice

Wil je horen wat bij andere jongeren leeft, meer voeling krijgen met wat voor jou belangrijk is of je eigen ideeën en keuzes toetsen aan die van anderen en leren hoe jij tot authentieke keuzes komt? Dan ben je heel welkom in een Cirkel, op een Cirkelworkshop of op een Base Camp. We maken tijd om samen stil te staan en te delen over wat ons raakt. 


Cirkels zijn een oeroud ritueel in een hedendaags jasje. Verstillen, zonder oordeel luisteren en spreken van hart tot hart staan centraal. We nodigen je uit om in deze tijd waar individualisme, vervreemding en verharding soms de bovenhand lijken te halen, te kiezen voor ontmoeting, menselijkheid en moed.

Een Cirkel versterkt je zelfwaarde, potentieel en veerkracht, en maakt ons sterker samen.


 Waar en wanneer je kan meedoen, lees je hier. 

“Al hebben we niet altijd in de hand wat we meemaken,

we hebben altijd de keuze hoe we ermee om gaan.”


- Kristin Verellen, stichter We have the choice

I have the choice is een initiatief van We have the choice. Sinds de aanslagen in Brussel in 2016 begeleiden we Cirkels met uiteenlopende groepen op belangrijke kantelmomenten in het leven. We bouwen aan een cultuur van authentiek ontmoeten. Dit werkt helend en stimuleert nieuwe verbondenheid, zingeving en solidair engagement. Bijzondere aandacht gaat naar jongeren en jongvolwassenen met diverse culturele en sociale achtergronden.

bottom of page