top of page
I have the choice-Vonk-20220729_HS053_LR.jpg

 ik leef, kies en ervaar 

Doe mee aan een Cirkel, Cirkelworkshop of Base Camp en ervaar hoe je jezelf kunt zijn en tonen gewoon zoals je bent. De Cirkel is een veilige plek, maskers vallen weg en we delen over wat er werkelijk toe doet. Een Cirkel is geen heen-en-weer gesprek, luisteren staat voorop. Ieders beleving, gedachten en gevoelens zijn welkom, hoe verschillend ze ook zijn. Je hoeft niets te zeggen, je kan gerust ook in stilte deelnemen.


In een Cirkel kan je voeling krijgen met je eigen keuze te midden van alles wat er gebeurt in je leven en in de wereld. Je bent niet machteloos, je maakt zelf mee de toekomst door te gaan staan voor wat echt belangrijk is voor jou. I have the choice. 
 

Elke Cirkel heeft een thema. We leggen een vraag in het midden. De Cirkel wordt ingeleid door een begeleider. Na een moment van verstilling, ben vrij om te delen over wat er op je hart ligt. We sluiten de Cirkel samen af.


Iedereen kan meedoen aan een Cirkel. We zijn elk uniek en toch ook spiegels voor elkaar. Je kan ervaren hoe divers en verbonden we zijn. 

Wat is een Cirkelworkshop of Base Camp? In een Cirkelworkshop (1 dag) of Base Camp (2 daagse) kan je ervaren en begrijpen wat maakt dat een ontmoeting in een Cirkel diep gaat en zo deugddoend kan zijn. Je wordt er uitgenodigd om doorheen verschillende activiteiten te experimenteren met aandachtig luisteren, in je kracht staan, authentiek spreken en contact maken met je hart. Je krijgt er tijd, ruimte en steun om je toekomstbeeld en je keuze te verkennen en creatief uit te drukken in een beeld, tekst of video.

 Hier kan je delen wat je keuze is waar jij   voor wil gaan. 

Cirkels, Cirkelworkshops en Base Camps gaan door op locatie of online. We werken samen met jongeren en jongerenorganisaties, verenigingen en scholen om Cirkels te organiseren en bekend te maken.

 

 Waar en wanneer je kan meedoen, lees je hier. 

bottom of page